Advertorial
Home › Trends › Gadgets

Hoe Bescherm Je Al Je Foto's En Video's Met Slechts Een Klik (Geen Technische Vaardigheden Vereist)

10 Oktober 2019 | Dirk-Jan Broersen

main
Samenvatting: FlashDrive is een klein USB-station dat direct een back-up maakt van al uw video- en fotobestanden op uw computer, smartphone of tablet! Het is eenvoudig te gebruiken en doet al het harde, tijdrovende werk voor u! Externe opslag van FlashDrive geeft u 100% veilige opslag. U hoeft niet, zoals bij de meeste cloud-opslagplannen, een gewoon abonnement te betalen. FlashDrive werkt automatisch, het maakt direct verbinding met uw apparaat en maakt back-ups van al uw bestanden.

Vertrouwt u de cloud niet? Zorgen over het crashen van computers? Vindt u het moeilijk om duizenden foto's en video's op al uw apparaten bij te houden/te organiseren? Deze betaalbare NIEUWE gadget maakt direct een back-up van uw herinneringen - perfect om te bewaren!

Als u zoals de meeste mensen bent, hebt u meer dan een paar foto's en video's van familievakanties en speciale momenten die op uw computer zijn opgeslagen, toch?

Dus wat zou u doen als uw computer zou crashen, verloren of gestolen worden? Denk aan uw honderden, zelfs duizenden waardevolle herinneringen, foto's en video's die u maar één keer in uw leven hebt gemaakt met vrienden en familie - WEG! Net als dat.

Maar het handmatig opslaan van alles kan in het beste geval een monumentale taak van 6 of 8 uur zijn, of in het slechtste geval een nachtmerrie van meerdere weekeinden! En een professionele digitale foto-organisator kan 500 tot 2000€ of meer kosten (afhankelijk van het aantal foto's en video's dat u heeft).

Daarom is dit geweldige nieuwe, super betaalbare apparaat absoluut de hemel in gestuurd! Het is het enige product in zijn soort dat het opslaan van 60.000 foto's en video's pijnloos en probleemloos maakt!


Waar Hebben We Het Over?

Het is een kleine thumb drive genaamd FlashDrive. En als u een back-up wilt maken van uw kostbare foto's en video's en deze wilt opslaan ZONDER de tijdrovende frustratie van het zoeken, opslaan en organiseren ervan, is dit krachtige kleine mannetje precies wat u nodig hebt!

Hoe Werkt Het?

Het werkt zo eenvoudig en moeiteloos, het is eerlijk gezegd als magie! Alles wat u moet doen is...

 1. Sluit FlashDrive aan op uw computer, smartphone of tablet (werkt voor zowel Mac als Windows).
 2. Open en installeer het programma/app.
 3. Klik op "GO" en u bent KLAAR!!!

Serieus. Eén klik of tik en dat is het!

De FlashDrive scant onmiddellijk elke centimeter van uw apparaat, doorzoekt elk bestand en elke map voor uw foto's en video's. Vervolgens kopieert en maakt hij automatisch een back-up van al uw foto's en video's naar de FlashDrive. Geheugenbaan is nu veilig en beveiligd!

PLUS, het identificeert duplicaten en slaat automatisch een enkele versie op - het maximaliseert de opslagruimte en voorkomt dat u meerdere malen door dezelfde afbeelding bladert.

Bekijk deze korte video om te zien hoe het werkt...

Wat als ik meer dan één apparaat heb met veel foto's en video's?

Geen probleem. U kunt FlashDrive met meerdere computers gebruiken. Wanneer u een back-up maakt van herinneringen van meer dan één computer, worden de foto's en video's voor elke computer geordend op de naam die u bij het instellen van uw computer hebt opgegeven.

Gewone thumb drives kunnen dat niet! Dure externe harde schijven kunnen dat niet!

U zult eenvoudigweg geen ander apparaat vinden, zoals FlashDrive, wat het maken van een back-up van 1.000 van uw herinneringen zo eenvoudig maakt.

PROMOTIE: Het bedrijf heeft momenteel een speciale verkoop. U krijgt enorme kortingen als u FlashDrive vandaag nog online koopt van de officiële website.

Onze conclusie - Koop het terwijl het nog steeds beschikbaar is

Wij raden u aan FlashDrive te bestellen zolang het nog beschikbaar is. Het is de enige veilige oplossing op de markt om een back-up te maken van al uw waardevolle foto's en video's en deze herinneringen voor altijd veilig te bewaren. Na het testen van de FlashDrive met vele apparaten (MacBooks, PC's, iPhones, iPads, Android telefoons en tablets) zijn hier de voor- en nadelen van dit apparaat:

Voordelen:

 • Gebruiksvriendelijk - Alle back-upprocessen verlopen automatisch
 • Zorgt voor u en uw familie's herinneringen en houdt ze veilig
 • 64GB aan opslagruimte genoeg om duizenden foto's en video's op te slaan
 • Compatibel met de meeste apparaten: Android, iOS, Windows, MacOS
 • Detecteert en verwijdert automatisch duplicaten en verwijdert deze automatisch

Nadelen:

 • Kan binnenkort uitverkocht zijn

Hoe Kom Ik Aan De FlashDrive:

Dat is gemakkelijk, op dit moment kunt u FlashDrive 50% goedkoper kopen tegen de introductieprijs:

 1. Bestel de FlashDrive via de officiële website.
 2. Steek de stekker in uw apparaat.
 3. Klik op "GO"... en laat de app zijn magie doen - klaar!

Eén klik doet de truc! Het wordt er niet makkelijker op!

Klik Hier - Krijg FlashDrive 50% Korting en Met Gratis Verzending >>